Home  //  Putovanja Munchen i dvorci Bavarske
UPIT - REZERVACIJA Polja označena s * su obavezna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalendar
 
 
Kalendar
 
 
 
 
 
Putno osiguranje 
 
 

Imatepreostalih znakova.
 
 
 

Unesite sljedeći sigurnosni kod:
...

 

 MÜNCHEN I BAVARSKA JEZERA
 
4 dana autobusom           1.390 kn

 munchen2

POLASCI:
05.10.-08.10.2017., 28.10.-31.10.2017.
- tura s 5 bavarskih jezera:    Chiemsee, Starnberger See, Ammersee, Tegernsee i Königsee
-razgled Münchena i slobodno vrijeme u bavarskoj metropoli 
-3 noćenja s  buffet doručkom u hotelu 3/4* u Münchenu 
 

1. dan  ZAGREB - PRIEN -  JEZERO CHIEMSEE - MÜNCHEN  

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja  kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Prien, poznato ljetovalište na zapadnoj obali najvećeg jezera u Bavarskoj, Chiemseea „bavarskog mora“. Grad se nalazi na hodočasničkom putu, a okolica obiluje lijepo ukrašenim baroknim crkvama. Šetnja jezgrom grada s pratiteljem putovanja pješačkom zonom do rimokatoličke župe Uznesenja i glavnog trga. Slobodno vrijeme za šetnju obalom jezera, ručak, kavu ili osobne programe. Nastavak vožnje prema Münchenu. Po dolasku u München razgled središta grada autobusom i pješice: Kraljevski trg - četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama - Ludwigstrasse - Maximilianeum - Isarska vrata - Karlov trg. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan  IZLET JEZERO STARNBERGER SEE   - ANDECHS -  JEZERO AMMERSEE

Doručak. Na današnjem izletu na područje bavarskih jezera posjetiti ćemo područje tzv. Fünfseenland (područje pet jezera), koje je najbliže Münchenu i popularno je izletničko odredište stanovnika bavarske metropole. Dolazak na jezero Starnberg, drugo po veličini u Bavarskoj, posjet istoimenom gradiću, jednoj od omiljenih ljetnih rezidencija Bavaraca. Šetnja poznatom promenadom uz obalu jezera, mjestu susreta bogatih i slavnih koji na jezeru imaju svoje vile. Vožnja slikovitim  krajolikom uz obalu jezera Starnbergersee. Jedan od najljepših pogleda na jezero doživjeti ćemu u mjestu Feldafing „biseru jezera“. Moguća kratka vožnja brodićem (doplata na licu mjesta) do Otoka ruža Roseinsel. Na ovom je otoku uređena Pompejanska vila i vrtovi koje je uredio slavni vrtni arhitekt Lenne, a Ludwig II je tu primao svoje goste okružen vrtovima s 15.000 ruža. Put nastavljamo prema „svetom brdu“ i samostanu Andechs, jednom od najpoznatijih mjesta hodočašća u Bavarskoj. Vrlo bogato ukrašena crkva u stilu bavarskog rokokoa i poznata sveta kapela privlače oko milijun posjetitelja godišnje. Samostanska pivovara proizvodi od starih vremena poznato samostansko pivo koje možete isprobati u samostanskoj pivnici. Nastavak vožnje do jezera Ammersee najpopularnijeg jezera za vodene sportove među Bavarcima. Posjet najljepšem mjestu na jezeru Diessenu. Ljupki bavarski gradić poznat je po tradicionalnim obrtima i poznatoj  prekrasno oslikanoj baroknoj crkvi Marienmünster. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i šetnju uz parkove uz obalu jezera. Povratak u središte Münchena i slobodno vrijeme za odličan shopping u glavnoj trgovačkoj ulici Kaufringerstrasse, posjet tipičnoj bavarskoj pivnici ili osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan  IZLET JEZERO TEGERNSEE - BAD TÖLZ

Doručak. Na današnjem izletu posjećujemo jedno od najpoznatijih i najljepših bavarskih jezera Tegernsee. Svećenici iz poznatog samostana na jezeru imali su udjela u osnivanju grada Münchena.S ovog jezera potječe tradicionalna narodna nošnja, poznato je po narodnoj glazbi i tradiciji. Posjeti bavarskih vladara koji su svoj odmor u ljetnim mjesecima provodili na obali jezera, privukli su bavarsko plemstvo i bogato građanstvo. Posjet gradiću Tegernsee te vožnja blizu obale jezera do slikovitih mjesta Rottach-Egern i Bad Wiessee, koji je poznat kao centar lječilišnog turizma. Slobodno vrijeme za osobne programe. Put nastavljamo prema Bad Tölzu, jednom od najljepših malih bavarskih gradića. Mjesto se razvilo izgradnjom mosta preko rijeke Isar i prijevozom drveta  iz okolnih šuma za izgradnju Münchena. Danas je gradić pun tradicionalnih gostionica, ljupkih malih pansiona, kuća s drvenim balkonima u cvijeću i izvorima ljekovite vode bogate jodom koja u 19. stoljeću privlači brojne posjetioce u mjesto. Razgled povijesne jezgre: ulica Markstrasse s tradicionalnom arhitekturom - Župna crkva Uznesenja Marijinog -  Skulptura Sv Florijana. Slobodno vrijeme za fini kolač i kavu u nekoj od tradicionalnoj kavana ili kupovinu bavarskih suvenira. Povratak u München. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

4. dan  MÜNCHEN - BERCHTESGADEN -  JEZERO KÖNIGSEE - ZAGREB   

Doručak. Odlazak iz hotela. Posjet još jednom čarobnom djelu Bavarske s alspkim krajolikom. Ovaj je dio bavarskih jezera najbliži Austriji.  Posjet ljupkom gradiću Berchtesgadenu, razgled povijesne jezgre uz trg Markt i dvorac. Nastavak vožnje do alpskog jezera Königsee (Kraljevsko jezero), najdubljeg alpskog jezera Njemačke čije su obale jednim dijelom u nacionalnom parku. Moguća fakultativna vožnja brodićem po jezeru do crkve St. Bartholamaa i šetnja prekrasnim poluotokom uz crkvu koji čini dio nacionalnog parka. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


 
 FIRSTI MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.390 kn
       REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.490 kn
                        FM cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni
              Rok za prijavu: 10 dana prije polaska. Minimalan broj putnika: 40
 
bavarsko jezero4
 
Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u Münchenu  u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s buffet doručkom
 • razgledavanja prema programu
 • izlete na bavarska jezera
 • pratitelja tijekom putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja
Cijena ne uključuje:
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 550 kn
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • vožnju brodom do otoka Roseninsel 4 EUR po osobi (doplata na licu mjesta)
 • vožnju brodom po jezeru Königsee 14 EUR po osobi (doplata na licu mjesta)
 • dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom
 • troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
 • Putno osiguranje
 • Popusti:
Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem: 10 % popusta.
 
Napomena:  raspored razgled može biti izmjenjen prema datumu putovanja kako bi putnici slobodno vrijeme u Münchenu imali na radni dan zbog mogućnosti shoppinga i osobnih programa.
Njemačka  je država u srednjoj Europi. Na sjeveru graniči sa Sjevernim morem, Danskom i Baltikom, na istoku s Poljskom i Češkom, na jugu s Austrijom i Švicarskom, a na zapadu s Francuskom, Luksemburgom, Belgijom i Nizozemskom. Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 16 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung).
München (Zemaljski glavni grad München, (njem.): Landeshauptstadt München, bavarski: Landeshaptstod Minga), glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. München je površinom jedan od najvećih gradova Njemačke (310,43 km²). Točka s najvećom nadmorskom visinom iznosi 579 m dok najniža točka iznosi 482 m (prosjek 519 m n/m). Grad München ima približno 1,35 milijuna stanovnika i time je, prema broju stanovnika, treći njemački i dvanaesti grad u Europskoj Uniji. Urbani pojas s predgrađima (Planungsregion München) ima 2,6 milijuna stanovnika, a München-Augsburg-Rosenheim 4,65 milijuna. Broj nezaposlenih kretao se 2005. oko 82.000 (6,07%).
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane Republike Hrvatske vize za Njemačku i za Austriju nisu potrebne, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator turistička agencija.
Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00032164 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000429 uplaćena kod Wiener osiguranja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
 
Za sve informacije, upite i rezervacije
Pošaljite lijevo upit (popuniti i poslati)
ili molimo kontaktirajte:
Mira Brešić
gsm:+385911943397
 
 bavarsko jezero1 bavarsko jezero2 bavarsko jezero3 
 
bavarsko jezero5 bavarsko jezero6
 
Jezero Starnberg

Naša lokacijaGdje?Naša adresa:     Krajiška 42, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme: Pon – Pet 08:00h – 16:00h

Društvene mreže

Izaberi opciju

Pratite nas

Izborno CoalaWeb

Operativni program "Konkurentnost i kohezija"

HAMAG EU4

Osnovni podaciInfo

Gavan turizam d.o.o.
 
 Krajiška 42
10000 Zagreb, Hrvatska

Voditeljica poslova:
Mira Brešić, direktorica Društva
gsm: + 385 911943397
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

fax: 
+385 1 3701485
e-mail:
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
OIB: 
60771073811
PDV ID
HR60771073811
MBS: 
080771815
MB: 
02790777
SWIFT (BIC): 
PBZGHR2X
IBAN: 
HR 08 2340 0091 1104 8867 7

Temeljni kapital (uplaćen u cijelosti): 20.000,00 kn 

Konvertor valuta

Gavan turizam informacijeVažne informacije

Potvrda za prijevoz putnika
Polica osiguranja jamstva br.: 1501-00000876
Polica osiguranja od odgovornosti br.: 1322-00045985
Uvjerenje za voditelja poslovnice turističke agencije
Link:

Načini Plaćanja - Payment modeKorisno

Uplatnicom građana
          
 
 
 
          
sve kartice   
Diners na rate
 
 
 
 MC Secure     Verified by Visa   
 PayWaySticker 2
        
 
          
^